Натисніть "Enter", щоб перейти до вмісту

На Одещині фірмі депутата заплатять 27,5 млн за будівництво укриття

В Подільському районі місцева влада вирішила побудувати нове укриття для Куяльницької сільської школи за 27,5 млн грн. Підряд віддали компанії депутата Одеської обласної ради Вадима Теплицького.

Відділ житлово-комунального господарства, будівництва, благоустрою та розвитку інфраструктури Куяльницької сільської ради провів закупівлю послуг з нового будівництва укриття для закладу освіти. Звісно ж оформили її як закупівлю без використання електронної системи. Тобто підрядника обирали не на конкурсній основі, а за закритими дверима. 

Укриття будуватимуть для школи в селі Куяльник на вулиці Спортивна, 75-А. Сума договору склала більше ніж 27,5 млн грн. Підрядником призначили компанію ТОВ «Град-Строй».

Відповідно до даних аналітичної платформи YouControl, директоркою компанії значиться Тетяна Тітова. Власником є діючий депутат Одеської обласної ради від політичної партії «Європейська Солідарність» Вадим Теплицький. 

Раніше Теплицький був в партії «Довіряй Ділам». Інша його фірма «Білд-Про» у той час заробила йому чимало грошей на ремонті Українського театру в Одесі. Крім того, ця компанія фігурує в низці кримінальних справ. Одна з них стосується підробки документів за попередньою змовою осіб під час ремонту театру. Ще одна справа стосується розкрадання бюджетних коштів на будівництві глибоководного випуску стічних та каналізаційних вод від СБО Північна. Фірма «Білд-Про» разом з «Град-Строй» з 2013 року фігурують у справі про привласнення грошей та зловживання владою під час реконструкції будівлі казарми під дитячий садок на 150 місць в м. Біляївка.

Нещодавно ми писали про те, як на Одещині депутатській «подрузі» віддали підряд на ремонт укриття.

Читайте також: На Одещині ексчиновник за 2,4 мільйона ремонтуватиме укриття для дітей

На Одещині капремонти укриттів в дитячих закладах довірили “дрібній хуліганці”

Укриття в закладах освіти Одещини: Чиновники віддають ремонти фігурантам кримінальних проваджень

На укриття Одещини витратили майже 70 мільйонів гривень за 3 місяці: як оплачувався кошторис

Більше публікацій Новини закупівельБільше публікацій Новини закупівель »

Один коментар

  1. […] На Одещині фірмі депутата заплатять 27,5 млн за будівниц…Автор: Катерина МаденсВ Подільському районі місцева влада вирішила побудувати нове укриття для Куяльницької сільської школи за 27,5 млн грн. Підряд віддали компанії депутата Одеської обласної ради Вадима… […]

Коментування заборонено.

Антикорупційний вимір