Натисніть "Enter", щоб перейти до вмісту

ДБР розслідує зловживання одеського військкома, якого звинуватили у корупції

Працівники Державного бюро розслідувань відкрили кримінальне провадження щодо начальника Одеського обласного територіального центру комплектування та соціальної підтримки. Нагадаємо, мова йде про Євгена Борисова

Нещодавно в ЗМІ з’явилася інформація про те, що літня мати військкома придбала шикарну віллу в Іспанії з видом на Гібралтарську протоку за 3,95 млн доларів.  А дружина військкома у листопаді 2022 року зареєструвала у власність новий позашляховик Mercedes Benz G63 AMG 2022 року випуску вартістю 10 млн грн. В ОК «Південь» повідомили, що розпочали службову перевірку з цього приводу та відсторонили військкома від посади.  

В ЗМІ повідомляли, що військком брав хабарі, проте ДБР розслідує не хабарництво, а зловживання службовим становищем. Згідно з заявою пресслужби відомства, бюро розслідуватиме можливі зловживання службовим становищем начальником Одеського обласного територіального центру комплектування та соціальної підтримки під час мобілізаційних заходів. Наразі слідчі вважають, що за винагороду посадовець давав вказівку підлеглим не призивати тих чи інших осіб. Провадження відкрили за ч. 5 ст. 426-1 КК України. Тож Євгену Борисову «світить», у разі доведення його вини, до 12 років позбавлення волі.

Зазначається, що ДБР перевіряє інформацію у ЗМІ щодо невідповідних заробітку статків родини посадовця.

Читайте також: На одеського мера одягли електронний браслет

Більше публікацій НовиниБільше публікацій Новини »
Більше публікацій Новини правоохоронних органівБільше публікацій Новини правоохоронних органів »

Один коментар

Коментування заборонено.

Антикорупційний вимір