Натисніть "Enter", щоб перейти до вмісту

На одеського мера одягли електронний браслет

На Геннадія Труханова правоохоронці одягли електронний браслет, повідомляє видання «Думська», посилаючись на власні джерела в правоохоронних органах.  

Міський голова носитиме браслет з маячком геолокації, щоб не втік від правосуддя до завершення розгляду справи. Таке рішення ухвалив Вищій антикорупційний суд через систематичні неявки Труханова на засідання. Сторона обвинувачення вимагала відправити одеського мера до СІЗО.   

Суд вирішив, що сума застави та електронний браслет ефективніше, ніж особисте зобов’язання вплине на поведінку Труханова та припинить його ухилення від участі в засіданнях у справі купівлі будівлі заводу КРАЯН. 

Зазначається, що мер Одеси не хоче вносити заставу в розмірі понад 30 мільйонів гривень і подав апеляцію на таке рішення Вищого антикорупційного суду.
Раніше повідомлялося, що ВАКС в цій самій справі змінив запобіжні заходи двом посадовцям одеської мерії​​ та призначив заставу заступнику мера Одеси. Просувається слідство і в інших справах, де серед обвинувачуваних одеський міський голова. Так, днями Велика Британія передала НАБУ докази у справі злочинної організації в мерії Одеси.

Більше публікацій НовиниБільше публікацій Новини »
Більше публікацій Новини колегБільше публікацій Новини колег »

Коментування заборонено.

Антикорупційний вимір