Натисніть "Enter", щоб перейти до вмісту

Правоохоронці перевірять документи на ремонт одеського ліцею — шукатимуть службове підроблення

Слідчі Одеського РУП №1 ГУНП в Одеській області шукають ознаки службового підроблення в документах, які стосуються реставрації частини будівлі з ремонтом захисної споруди цивільного захисту «Комунального закладу «Одеський обласний ліцей № 3 Одеської обласної ради». Наразі суд дозволив правоохоронцям отримати доступ до речей та документів, пов’язаних з цими роботами. 

Слідчі звернулися до суду, щоб отримати доступ до документів, пов’язаних з договором №37 від 15.12.2022, згідно з якими проводилися роботи у комунальному закладі. Хоча в судовій ухвалі  приховано дані про замовника, виконавця та об’єкт, на якому проводилися роботи, не редакція «Антикорупційного» знайшла відповідну закупівлю та згаданий в тексті ухвали договір на порталі Prozorro. 

Мова йде про роботи, вартість яких складає майже 30 мільйонів. Замовник робіт Управління обласної ради з майнових відносин, а виконавець ТОВ «ДД-СТРОЙ». Цей підрядник виконує для Управління обласної ради з майнових відносин також ремонт ще одного ліцею за суму у понад 25 мільйонів гривень. 

Зазначимо, що і роботи в Одеському обласному ліцеї №3, і роботи в Одеському обласному ліцеї №6 закупалися без відкритого конкурсу і взагалі без використання електронної системи. Фірма підрядник має уставний фонд 1500 гривень. Невдовзі після отримання підрядів на роботи в ліцеях у фірми змінився керівник та власник. Власником та уповноваженою особою наразі, згідно з даними аналітичної платформи YouControl, є Едвард Білокаменський. 

Читайте також: В Одесі четвертий рік укріплюють фундамент будинку дитячої творчості – витрати наближаються до 80 мільйонів

Більше публікацій НовиниБільше публікацій Новини »

Один коментар

Коментування заборонено.

Антикорупційний вимір