Натисніть "Enter", щоб перейти до вмісту

ДБР: На Одещині посадовець військової частини змусив бійців будувати собі хату і завдав державі збитків на мільйони

Державне бюро розслідувань відрапортувало про викриття посадовця військової частини на Одещині. За даними слідства, заступник командира однієї з військових частин використовував підлеглих бійців замість будівельників. 

Як повідомили в пресслужбі ДБР, заступник командира батальйону одної з військових частин Одещини вже отримав підозру. Зазначається, що посадовець майже рік змушував підлеглих будувати йому приватний будинок.

Правоохоронці розповіли, що з серпня 2022 року заступник командира військової частини дав вказівку бійцям будувати для нього маєток під Одесою, замість виконання своїх обов’язків з оборони та захисту України. 

«Поки військовослужбовці працювали будівельниками, їм нараховувалась заробітна плата, як військовим. Таким чином державі завдано збитків на суму понад 2 млн грн», – йдеться в повідомленні. 

Посадовцю інкримінують зловживання службовим становищем та перевищення службових повноважень (ч. 2 ст. 364, ч. 5 ст. 426-1 КК України). Йому загрожує покарання у вигляді позбавлення волі на строк до 12 років.

Посадовець військової частини змусив бійців будувати собі хату

Зображення 1 з 4

Читайте також«Громадський діяч» з Одещини налагодив бізнес на ухилянтах

Більше публікацій НовиниБільше публікацій Новини »
Більше публікацій Новини правоохоронних органівБільше публікацій Новини правоохоронних органів »

2 коментарі

  1. […] командира однієї з військових частин нібито змусив підлеглих будувати маєток для його тещі. Зараз ця справа розглядається у […]

Коментування заборонено.

Антикорупційний вимір