Натисніть "Enter", щоб перейти до вмісту

12 обшуків в одеських військоматах провели правоохоронці минулого тижня

В межах кримінальних проваджень, розпочатих за фактами  незаконного збагачення у період воєнного стану заступником начальника Одеського обласного ТЦК правоохоронці минулого тижня провели 12 обшуків в одеських військоматах. 

Про це повідомляє видання «Інтент». Також за даними видання минулого тижня на Одещині було затримано посадовця військкомату, який вимагав гроші з призовників. Чоловіка затримала військова контррозвідка СБУ під час отримання хабаря. За 5 тисяч американських доларів посадовець, за даними правоохоронців, обіцяв зробити медичні документи щодо непридатності до військової служби за станом здоров’я. 

Нагадаємо, раніше «Антикорупційний вимір» повідомляв, що «Громадський діяч» з Одещини налагодив бізнес на ухилянтах. Також масштабну схему отримання хабарів за оформлення фальшивих медичних довідок про непридатність до військової служби викрило Державне бюро розслідувань в Миколаївській області. 

Загалом оперативники Департаменту стратегічних розслідувань разом з колегами з прокуратури провели 200 одночасних обшуків у територіальних центрах комплектування і соціальної підтримки та військово-лікарських й медико-соціальних експертних комісій всіх регіонів країни, поінформували правоохоронці.

Один коментар

  1. […] 12 обшуків в одеських військоматах провели правоохорон…В межах кримінальних проваджень, розпочатих за фактами  незаконного збагачення у період воєнного стану заступником начальника Одеського обласного ТЦК правоохоронці минулого тижня провели 12 обшуків в … Read more […]

Коментування заборонено.

Антикорупційний вимір