Натисніть "Enter", щоб перейти до вмісту

Чиновників Овідіопольської селищної ради підозрюють в заволодінні 687 тис. гривень

Південний офіс Держаудитслужби заявив в поліцію про те, що посадові особи Овідіопольської селищної ради здійснили фінансові порушення, що призвели до втрат, у загальній сумі 687,43 тис. грн. Зловживання знайшли у ремонтах укриттів в закладах освіти.

Поліція отримала доступ до документів, вивчила їх та попросила суд накласти на ці документи арешт. Суд клопотання слідчих задовольнив. Відповідно до текстів ухвал, розслідується заволодіння чужим майном шляхом зловживання службовою особою своїм службовим становищем вчинене в умовах воєнного стану. 

Зазначається, що Південний офіс Держаудитслужби провів планову ревізію окремих питань фінансово-господарської діяльності Відділу освіти, культури, молоді та спорту Овідіопольської селищної ради. 

Випадки зловживань, що фігурують в ухвалах, стосуються ремонтів укриттів в закладах освіти. На одному з об’єктів роботи були виконані не в повному обсязі, але чиновники їх прийняли та оплатили. В іншому випадку зловживання стосувалися кошторисної документації. 

Читайте також:На Одещині «надто шустрим» підприємцем цікавиться поліція

Більше публікацій НовиниБільше публікацій Новини »
Більше публікацій Одеський вимірБільше публікацій Одеський вимір »

Коментування заборонено.

Антикорупційний вимір