Натисніть "Enter", щоб перейти до вмісту

На Кіровоградщині ОВА замінила підрядника для ремонту ліцею

Департамент капбудівництва Кіровоградської ОВА уклав угоду про ремонт ліцею в селищі Павлиш з новою фірмою. Попередню угоду з підприємством-новачком, департамент розірвав. У нового підрядника одна адреса з попереднім. 

Про це йдеться в системі Prozorro.

Як раніше писав «Антикорупційний вимір», департамент уклав із зареєстрованим менше ніж 2 роки тому ТОВ «Рав-Плюс» угоду про ремонт ліцею з укриттям. Загальна вартість робіт становила 5 млн 540 тис. грн, з яких у 2023 році планували освоїти 5,1 млн грн. Це була перша велика угода фірми на публічних закупівлях, до цього підприємство мало лише два дрібні бюджетні контракти з відкачки відходів.

12 вересня департамент розірвав з фірмою угоду за згодою сторін. І вже 20 вересня уклав новий договір з ТОВ «Кропспецтранс» щодо аналогічних робіт. Лише загальна вартість тепер становить 5 млн 538 тис. грн, з яких у 2023 році передбачено 5,1 млн грн.

ТОВ «Кропспецтранс» зареєстроване Олександром Булахом 2 роки тому і це теж його перша бюджетна угода. Як ідеться в аналітичній системі Youcontrol, адреса реєстрації фірми така ж, як і у попереднього підрядника – у Кропивницькому по вулиці Автолюбителів, 7. На спорідненість фірм вказує і той факт, що Олександр Булах раніше значився засновником фірми «Баутех Плюс», директором якої нині вказаний Олександр Ополонець, засновник попереднього підрядника, фірми «Рав-Плюс».

Більше публікацій Кіровоградський вимірБільше публікацій Кіровоградський вимір »
Більше публікацій НовиниБільше публікацій Новини »
Більше публікацій Новини закупівельБільше публікацій Новини закупівель »

Один коментар

Коментування заборонено.

Антикорупційний вимір