Натисніть "Enter", щоб перейти до вмісту

Дешевше на мільйон: ВАКС зменшив заставу ексзаступнику голови Одеської ОВА

Колишньому заступнику голови Одеської обласної військової адміністрації Олегу Муратову Вищий антикорупційний суд зменшив заставу у справі про розтрату бюджетних коштів. Сума застави зменшилась з 3,22 до 2 мільйонів гривень. 

Таке рішення ВАКС ухвалив 28 вересня, повідомляє «Слово і діло». Раніше Приморський районний суд Одеси заарештував Муратова з альтернативою 3,22 мільйона гривень застави. Адвокат підозрюваного попросив змінити запобіжний захід для його клієнта. Суд частково задовольнив прохання і зменшив заставу.

Зазначимо, Олега Муратова, колишнього заступника голови Одеської обласної військової адміністрації, та Марину Зінченко, директорку департаменту фінансів ОВА, підозрюють у розтраті понад 7 мільйонів гривень. 5 січня  СБУ затримала Мураторва за підозрою у підбурюванні його підлеглої, Марини Зінченко, до хабарництва. За даними слідства, він обіцяв за 27 тисяч доларів домовитись з правоохоронцями про закриття провадження, де вони разом фігурували.
Вже 2 лютого Національна поліція та Офіс генпрокурора повідомили  Муратову та Зінченко про ще одну підозру в розкраданні бюджетних коштів на закупівлях. За даними слідчих, лише на одному договорі з закупівлі продуктів фігуранти «заробили» понад 7 мільйонів гривень.

Більше публікацій НовиниБільше публікацій Новини »
Більше публікацій Новини колегБільше публікацій Новини колег »
Більше публікацій Одеський вимірБільше публікацій Одеський вимір »

Коментування заборонено.

Антикорупційний вимір