Натисніть "Enter", щоб перейти до вмісту

Суд визнав винною одеську лікарку, яка за 5 тисяч доларів хотіла «допомогти» ухилянту

Приморський районний суд міста Одеси визнав винною лікарку-офтальмолога поліклініки ДУ «Інститут очних хвороб і тканинної терапії ім. В.П. Філатова НАМН України». Згідно з матеріалами судової ухвали, вона за 5 тисяч доларів підробила акт обстеження здоров`я таким чином, щоб її «клієнт» отримав відстрочку від призову до лав Збройних сил України.  

В документі сказано, що 18.07.2023 о 13.10, лікарка-офтальмолог підписала акт обстеження стану здоров’я № 723, згідно з яким пацієнт мав захворювання — глаукому обох очей. Як саме було викрито лікарку і коли затримано — не уточнюється. 

За вчинене жінка відбудеться штрафом у розмірі 8500 гривень. Ті 5 тисяч доларів, які вона отримала від потенційного ухилянта конфісковані на користь держави. 

Зазначимо, що лікарка пішла на угоду зі слідством і визнала себе винуватою. Вирок набирає законної сили після закінчення строку подання апеляційної скарги, якщо таку скаргу не було подано. До того часу, як вирок набере законної сили, жінку суд залишив під домашнім арештом. 

Читайте також: Селищна рада на Одещині купила генератори за цінами, завищеними в рази

Більше публікацій ВирокиБільше публікацій Вироки »
Більше публікацій НовиниБільше публікацій Новини »
Більше публікацій Одеський вимірБільше публікацій Одеський вимір »

3 коментарі

  1. […] Приморський районний суд міста Одеси визнав винною лікарку-офтальмолога поліклініки ДУ «Інститут очних хвороб і тканинної терапії ім. В.П. Філатова НАМН України». Згідно з матеріалами судової ухвали, вона за 5 тисяч доларів підробила акт обстеження здоров`я таким чином, щоб її «клієнт» отримав відстрочку від призову до лав Збройних сил України.  Про це повідомляє «Антикорупційний вимір». […]

Коментування заборонено.

Антикорупційний вимір