Натисніть "Enter", щоб перейти до вмісту

Вищий антикорупційний суд не змінив заочний арешт ексголові Одеської ОДА Максиму Степанову

Апеляційна палата ВАКС залишила без змін заочний арешт у справі колишнього директора ДП «Поліграфкомбінат» Максима Степанова. Його підозрюють у привласненні та легалізації пів мільярда гривень державного підприємства. 

Про це повідомляє Спеціалізована антикорупційна прокуратура. Так, Апеляційна палата залишила без змін рішення судді ВАКС від 13 вересня 2023 року. Таким чином колишньому директору ДП «Поліграфкомбінат» Максиму Степанову залишили запобіжний захід у вигляді тримання під вартою. Оскільки він не перебуває в Україні, арешт Степанова наразі заочний.

Зазначимо, Максим Степанов очолював ДП «Поліграфкомбінат» з 2011 по 2016 роки. Підприємство займалось виготовленням бланків офіційних документів (паспорти, трудові та медичні книжки, посвідчення, документи та інше). Раніше Степанову повідомили про підозру в розкраданні та відмиванні коштів, а також заочно заарештували

Нагадаємо, невдовзі після керівництва держпідприємством, Максим Степанов став головою Одеської державної адміністрації, а згодом й міністром охорони здоров’я. Міністром Максим Степанов став у кабінеті прем’єр-міністра Дениса Шмигаля.

Раніше «Антикорупційний вимір» писав про подробиці цієї справи. 

Більше публікацій НовиниБільше публікацій Новини »
Більше публікацій Новини правоохоронних органівБільше публікацій Новини правоохоронних органів »

Один коментар

Коментування заборонено.

Антикорупційний вимір