Натисніть "Enter", щоб перейти до вмісту

Одеська мерія вдруге спробує купити човнів на понад 28 мільйонів — першій спробі перешкодила Держаудитслужба

В департаменті муніципальної безпеки Одеської міської ради з другої спроби хочуть придбати човни за 28,6 мільйона гривень. Угоду знову хочуть укласти з ТОВ «Мотофокс». Нагадаємо, раніше «Антикорупційний вимір» повідомляв, що ДМБ ОМР купує човни на 52,5 мільйона

Так, 9 вересня департамент вже укладав з ТОВ “Мотофокс” угоду про постачання 52 човнів за 28,6 мільйона гривень. Але 25 вересня угоду було розірвано. Причиною розірвання договору стали результати моніторингу, проведеного  Південним офісом Держаудитслужби. 

Як з’ясували аудитори, тендерна документація була складена не відповідно до вимог законодавства. Крім того, не були не відхилені тендерні пропозиції, які підлягали відхиленню відповідно до закону.

Закупівлю багатофункціональних човнів з двигуном та лафетом опублікували вдруге. ТОВ “Мотофокс” було єдиним учасником відкритих торгів з особливостями й стало переможцем. 

Зазначимо, що підрядник ТОВ «Мотофокс», раніше не поставляло човнів. Ця фірма уклала з чиновниками 58 договорів на понад 21 мільйон гривень, але поставлялося за цими договорами недороге обладнання, генератори, двигуни, мотоцикли, мотопомпи, насоси. Фірма зареєстрована в Києві, хоча її керівник і власник Євген Генсіровський — в Одесі. 

Читайте також: Керівництво Одеської митниці підозрюють у хабарництві

Більше публікацій Новини закупівельБільше публікацій Новини закупівель »

Коментування заборонено.

Антикорупційний вимір