Натисніть "Enter", щоб перейти до вмісту

Поліція розслідує розкрадання на ремонтах укриттів в Одеській юридичній академії

Слідчі Одеської поліції розслідують кримінальне провадження щодо заволодіння бюджетними коштами підрядником під час проведення капітального ремонту підвалів в приміщенні Національного університету «Одеська юридична академія». 

Раніше «Антикорупційний вимір» повідомляв, що підрядник про якого йдеться в матеріалах справи має ознаки фіктивності. Незабаром на підозрілого підрядника звернули увагу і правоохоронці.

За версією слідчих, службові особи ПП «Київспецбуд» та НУ «ОЮА» зловживали своїм службовим становищем з метою привласнення коштів під час проведення капітального ремонту підвальних приміщень у будівлях за на вулиці Академічній. Йдеться про підвали в будівлях №9 та №30-А.

Зауважимо, що слідчий суддя Київського районного суду Одеси вже надав слідчим дозвіл на проведення огляду на місці.

Згідно з даними аналітичної платформи YouControl, компанія ПП «Київспецбуд», що була підрядником, належить мешканцю міста Корсунь-Шевченківський (Черкащина) Олександру Баклану. У 2015 році цей чоловік балотувався до Корсунь-Шевченківської міської ради від БПП. На момент підписання угоди з НУ «ОЮА», Олександр Баклан був директором у фірмі, а належала вона Андрію Руденку, який може бути пов’язаним з будівельним бізнесом Столара-Медведчука.

Читайте також: На Одещині родичка мера міста отримує від чиновників мільйони

Більше публікацій НовиниБільше публікацій Новини »
Більше публікацій Одеський вимірБільше публікацій Одеський вимір »

2 коментарі

Коментування заборонено.

Антикорупційний вимір