Натисніть "Enter", щоб перейти до вмісту

Прокуратура оскаржує виправдальний вирок Наталії Крупиці та Галіба Асадова у корупційній справі

До Одеського апеляційного суду надійшла апеляційна скарга прокурора Приморської окружної прокуратури на вирок Приморського районного суду стосовно Наталії Крупиці та Галіба Асадова. 

Нагадаємо, Приморський суд Одеси виправдав обвинувачувану в розкраданні бюджетних коштів та службовому підробленні очільницю Фонтанської селищної ради Наталію Крупицю, а також підприємця, якого правоохоронці вважали її спільником. Справу «розтягнули» на 10 років. При цьому один з фігурантів справи був вже давно засуджений та пішов на угоду зі слідством, визнавши провину. Однак не дивлячись на його покази одеські судді вважають, що провину Наталії Крупиці не було доведено. 

Прокурор подав апеляцію, однак наразі суддя, до якого потрапила справа, заявив про самовідвід. В ухвалі зазначається, що суддю було обрано автоматизованим розподілом. Однак, він розглядати справу не може, бо вже брав участь у розгляді на етапі досудового розслідування. Тож не має права брати участі у цьому ж провадженні в суді апеляційної інстанції.

Матеріали передали до апарату Одеського апеляційного суду для визначення іншого судді-доповідача. 

Читайте також: Справа Кауфмана і Грановського: САП завершила слідство щодо злочинної організації в Одесі

Більше публікацій Новини правоохоронних органівБільше публікацій Новини правоохоронних органів »

Один коментар

Коментування заборонено.

Антикорупційний вимір