Натисніть "Enter", щоб перейти до вмісту

Антикорупційний огляд Херсонщини: що цікавого відбулося минулого тижня

Минулий тиждень на Херсонщині не ряснів повідомленнями від офіційних структур, але приніс чимало цікавої інформації, зокрема про поплічників колаборантів. 

Зокрема, поповнилася рубрика «А що, так можна було?»: героїня цього тижня – депутатка Херсонської міської ради від забороненого нині «Блоку Володимира Сальдо» Ірина Ценкер. Багаторічна «годувальниця» херсонських школярів має борг перед банком у 2,9 мільйона гривень і продовжує годувати лікарні Херсона, зокрема робила це під час окупації. Більше можна прочитати в нашому матеріалі.

«Позитивне сальдо» тижня — це звання дістається британській фірмі херсонського колаборанта Володимира Сальдо. Компанія продовжує існувати, хоч і повноцінно працювати не може. Ось тут більше.

І трошки про ремонти та відновлення. У Калинівської селищної ради на Бериславщині — дуже цікавий підрядник: зі шлейфом корупційного скандалу із розтратою понад 100 тисяч гривень. Щоправда, директор фірми-підрядниці уник покарання. Ось тут більше. 

І знову про чиновників в екзилі, які ніяк не можуть без купівлі автівок за кошти платників податків. Виконком Олешківської міської ради придбав ще один автомобіль Renault Duster. Закупівля відбулась як відкриті торги з особливостями. Був лише один учасник. Свого часу закупівля авто адміністрацією окупованих Олешок викликала бурхливі обговорення в мережі, адже потреба в таких авто видається мешканцям Херсонщини доволі сумнівною. І постачальник – не простий. Дізнатися більше можна в цьому матеріалі. 

Більше публікацій НовиниБільше публікацій Новини »
Більше публікацій Херсонський вимірБільше публікацій Херсонський вимір »

Коментування заборонено.

Антикорупційний вимір