Натисніть "Enter", щоб перейти до вмісту

На Миколаївщині віддали черговий бюджетний підряд компанії, яка співпрацює з підприємством з російським власником

Управління житлово-комунального господарства Первомайської міської ради уклало договір на проведення поточного ремонту дорожнього покриття в декількох населених пунктах на Миколаївщині. Вартість робіт складає 3,8 млн бюджетних грн.

Про це повідомляє «Антикорупційний вимір» з посиланням на систему електронних закупівель Prozorro.

Примітно, що договір відомство уклало 19 грудня, а роботу підрядник мав здати вже 31 грудня 2023 року. Відкриті торги управління не проводило, доручивши проводити ремонт миколаївській компанії «Дорбуд 777».

Це підприємство зареєстрували 2018 року. Й маже відразу компанія почала отримувати підряди за кошт платників податків. Наразі ТОВ «Дорбуд 777» уже підписало угод на загальну суму 234 млн бюджетних грн.

При цьому статутний капітал «улюбленця» чиновників складає всього тисячу гривень. Власником компанії значиться житель Миколаївської області Армен Казарян.

Важливо зазначити, що ТОВ «Дорбуд 777» співпрацює з компанією «Електрозвязокмонтаж», одним з власників якої є громадянин рф Валерій Воробйов. Зауважимо, що Валерій Воробйов прописаний у москві. Тож податки вочевидь сплачує до бюджету країни-агресора. 

Компанія «Дорбуд 777» для виконання підрядів за бюджетні гроші винаймає в ТОВ «Електрозвязокмонтаж» техніку. 

Тож, припускаємо, частина бюджетних коштів осідає в кишені громадянина країни-агресора. Чиновників, яким надавався договір оренди, це влаштовує.

Примітно, що у 2016-2017 роках компанія «Електрозвязокмонтаж» безпосередньо укладала бюджетні угоди.

Читайте також: «Відкати» за підряди чи «ручні» викривачі? Як на Миколаївщині бюджетні гроші ділять та корупціонерів карають

Більше публікацій Війна з росієюБільше публікацій Війна з росією »

2 коментарі

Коментування заборонено.

Антикорупційний вимір