Натисніть "Enter", щоб перейти до вмісту

Перший тиждень 2024-го року: що відбувалось на Херсонщині

На початку 2024 року на Херсонщині відбулося не багато подій, пов’язаних з корупцією. Однак, декілька цікавих новин є. Читайте про найцікавіше на Херсонщині за минулий тиждень в огляді «Антикорупційного виміру».

Найважливіші матеріали тижня — про розподіл бюджету та збитки, завдані підривом Каховської ГЕС. 

  • Якої шкоди наробили росіяни підривом Каховської ГЕС на Херсонщині і яку угоду  на 20 мільйонів гривень, пов’язану саме з цими руйнуваннями, скасували, читайте в матеріалі ось тут.
  • Як розподілять кошти платників податків у Херсоні наступного року, які доходи планують отримати місцеві бюджети, кому і скільки запланували виділити цього року. Все це — в огляді бюджету Херсона на 2024-й рік ось тут.

Не надто значущі, але цікаві історії стосуються купівель автівок.

  • Наприкінці минулого року відбулася цікава закупівля авто для херсонського управління освіти за мільйон гривень. Виявилось, що таке дороге авто, неодмінно 2023 року випуску, управління освіти потребує, аби возити ковдри, бойлери та іншу необхідну для херсонців допомогу. Чиновники вирішили, що з цим необхідним вантажем не справляються авто меншої вартості, не оснащені датчиком дощу. Новина про це ось тут.
  • Продовжуючи автомобільну тематику, пропонуємо почитати новину про те, як скасували одну з закупівель авто на Херсонщині. Ось тут — історія про саму закупівлю і зв’язки з криворізьким політикумом.
Більше публікацій НовиниБільше публікацій Новини »
Більше публікацій Херсонський вимірБільше публікацій Херсонський вимір »

Коментування заборонено.

Антикорупційний вимір