Натисніть "Enter", щоб перейти до вмісту

Сімейний бізнес депутата з Миколаївщини з нового року вже отримує бюджетні мільйони

Департамент житлово-комунального господарства Миколаївської міської ради підписав угоду на проведення капремонту будинку в Миколаєві на вулиці Ясна Поляна, 1а, який постраждав від російських обстрілів. 

Ремонт обійдеться платникам податків у 4,6 млн бюджетних грн. Підряд без конкурсу віддали фірмі місцевого депутата. Про це повідомляє «Антикорупційний вимір» з посиланням на систему електронних закупівель Prozorro.

Відкриті торги миколаївський департамент не проводив, віддавши підряд на власний розсуд компанії депутата Вітовської райради Миколаївської області Олександра Бучка «Злата буд-м».

ТОВ «Злато буд-м» зареєстрували у 2016 році у приватному будинку села Галицинове Миколаївської області. Статутний капітал підприємства складає 10 тис. грн. Однак компанія регулярно отримує бюджетні підряди від миколаївських чиновників, уже уклавши договорів на загальну суму 29,4 млн грн.

При цьому станом на 2021 рік у компанії працювали всього п’ять осіб, включно із власником Олександром Бучком. Примітно, що в компанії як головний інженер оформлений і родич Олександра Михайло Бучко. 

Як повідомляв раніше «Антикорупційний вимір», обидва Бучка регулярно отримують бюджетні кошти. Окрім компанії «Злато буд-м» Олександр і Михайло зареєстрували ФОПи. ФОП «Бучко О.М.» уже уклав угод майже на 25 млн бюджетних грн. А ФОП «Бучко М. С.»  підписав угод на 24,8 млн бюджетних грн. В новому 2024 році для сімейного бізнесу депутата Бучка вже знайшлися замовлення за бюджетний кошт. 

Читайте також: «Відкати» за підряди чи «ручні» викривачі? Як на Миколаївщині бюджетні гроші ділять та корупціонерів карають

Більше публікацій Миколаївський вимірБільше публікацій Миколаївський вимір »
Більше публікацій Новини закупівельБільше публікацій Новини закупівель »

Один коментар

Коментування заборонено.

Антикорупційний вимір