Натисніть "Enter", щоб перейти до вмісту

Курага за 550 гривень, тротуари за 750 тисяч: В Одеській ОВА відзвітувались про недоречні закупівлі

На засіданні робочої групи «Прозорість і підзвітність» в Одеській ОВА розглянули закупівлі, які проводять громади області. Зокрема знайшли закупівлю для громади за завищеними цінами, а також недоцільну витрату коштів на ремонт тротуарів та зупинок. 

Про це повідомили у Telegram-каналі «Олег Кіпер/Одеська ОДА». На першому у цьому році засіданні групи «Прозорість і підзвітність» розглянули недоцільні тендери та закупівлі в Одеській області. Зокрема в одній з громад Одещини збирались придбати сік по 80 гривень за літр, курагу по 550 гривень за кілограм, куряче філе по 215 гривень за кілограм, сметану за 190 гривень за літр та інше. 

Також недоречним визнали тендер на ремонт тротуарів на 750 тисяч гривень та зупинок на 600 тисяч гривень в одній з громад. Матеріали щодо цих закупівель передали правоохоронним органам.

Раніше «Антикорупційний вимір» повідомляв, що під час цього засідання робочої групи в Одеській обласній військовій адміністрації затримали голову Мологівської Громади Олега Німачука. Очільнику громади працівники СБУ повідомили про підозру прямо в залі засідання, після чого вивели для проведення слідчих дій.

Читайте також: Курага по 500 гривень: У Кропивницькому управління освіти купує сухофрукти з націнкою і «тендерними заточками»

Більше публікацій НовиниБільше публікацій Новини »
Більше публікацій Одеський вимірБільше публікацій Одеський вимір »

2 коментарі

Коментування заборонено.

Антикорупційний вимір