Натисніть "Enter", щоб перейти до вмісту

На Кіровоградщині за зловживання судитимуть ексчиновника ОДА

Судитимуть колишнього чиновника Кіровоградської ОДА за зловживання на ремонті свердловини. Ексзаступника начальника одного з управлінь підозрюють у зловживанні службовим становищем, що завдало збитків бюджету на 1,2 мільйона гривень.

За інформацією Кіровоградської обласної прокуратури, колишній чиновник Кіровоградської ОДА відповідав за реконструкцію свердловини Лозуватської дільниці Долинського водозабору. На посаді заступника керівника одного з управлінь облдержадміністрації він контролював виконання будівельно-монтажних робіт. 

Слідство вважає, що експосадовець підписав акти виконаних на об’єкті робіт на користь підрядника, адже знав, що той вніс до звітних документів зайві роботи. Це призвело до того, що підрядник незаконно отримав з бюджету 1,2 мільйона гривень.

Посадовцю повідомили про підозру в зловживанні службовим становищем. Його справу розгляне суд. Ексчиновнику загрожує до 6 років позбавлення волі.

Читайте також: В селі на Одещині за 100 тисяч найняли охорону для недобудованого дитсадка —  садочок фігурує у справі про розкрадання понад 3 мільйонів

Більше публікацій Кіровоградський вимірБільше публікацій Кіровоградський вимір »
Більше публікацій Новини правоохоронних органівБільше публікацій Новини правоохоронних органів »

Коментування заборонено.

Антикорупційний вимір