Натисніть "Enter", щоб перейти до вмісту

В Одесі оштрафували маляра, який за 20 тисяч доларів обіцяв «відмазати» громадянина від армії

Приморський районний суд Одеси визнав винним в зловживанні впливом та приговорив до сплати штрафу у розмірі 86 700 гривень Шептуна Артема Миколайовича. Дані чоловіка вже внесені в Єдиний державний реєстр осіб, які вчинили корупційні або пов’язані з корупцією правопорушення. 

Як з’ясував «Антикорупційний вимір», ознайомившись з текстом вироку, засуджений є батьком трьох дітей та працює маляром в ТОВ «РСК Одеса». 

Як свідчить текст вироку, Артем Шептун обіцяв іншому громадянину, що за 20 тисяч доларів він вплине на посадових осіб РТЦК та СП і допоможе отримати посвідчення військовозобов`язаного в якому буде зазначено, що він непридатний до військової служби під час мобілізації.

Ймовірно, «ухилянт» був підставним, адже серед вилучених речових доказів вказані тільки 2 стодоларові купюри, а решта переданих грошей були імітацією. 

Суд не знайомився з доказами, оскільки обвинувачуваний визнав свою провину і щиро розкаявся. Йому присудили штраф та дозволили списати в рахунок уплати штрафу раніше внесену заставу в розмірі трохи більш як 80 тисяч гривень. Однак, Артем Шептун також повинен оплатити процесуальні витрати за проведення експертиз у розмірі 14 338 грн 80 коп. 

Читайте також: Інвалідність за 1800 доларів: В Одесі лікарка отримала підозру

Більше публікацій ВирокиБільше публікацій Вироки »
Більше публікацій НовиниБільше публікацій Новини »
Більше публікацій Одеський вимірБільше публікацій Одеський вимір »

Один коментар

Коментування заборонено.

Антикорупційний вимір