Натисніть "Enter", щоб перейти до вмісту

Антикорупційний огляд новин Херсонщини: підозра і вирок колаборантам та суддя в окупації

Тиждень, що минає, запам’ятався, перш за все, підозрою колаборантці, яка ще нещодавно жила коштом українських платників податків. Але все ще є суддя, яка працює в окупації, проте підозри не має і навіть не звільнена.

Екссуддя з Генічеського району Наталія Шарко, яка ще нещодавно «вибивала» більшу українську зарплату для себе, вже здійснює «правосуддя» в окупації. Попри ганебний вирок, який вже виносила суддя в окупації, підозри вона досі не має. Ось тут про це більше.  

Підозру отримала і колишня херсонська працівниця сфери соцзахисту Світлана Ястремська. Вона під час окупації Херсона очолила окупаційне управління праці і соцполітики. Чим жила Світлана та її родина і що їй наразі загрожує, «Антикорупційний вимір» писав ось тут.

Черговий вирок за вчинення державної зради отримав і колаборант: ним виявився депутат від ОПЗЖ Генічеської райради Юрій Бойко. Колишній фермер вирішив спробувати себе в якості голови адміністрації, тільки окупаційної, за що отримав 10 років позбавлення волі з конфіскацією майна від українського суду. Деталі ось тут.

Також минулого тижня стало відомо, що на Херсонщині двох посадовців Військової служби правопорядку затримали за підозрою у хабарництві. Правоохоронці вважають, що вони брали гроші з військовослужбовців, проти яких були відкриті адміністративні правопорушення. Деталь в цьому матеріалі. 

Більше публікацій Херсонський вимірБільше публікацій Херсонський вимір »
Більше публікацій Щотижневий огляд новинБільше публікацій Щотижневий огляд новин »

Коментування заборонено.

Антикорупційний вимір