Натисніть "Enter", щоб перейти до вмісту

Розкрадання грошей на неякісному ремонті дороги на Кіровоградщині: підозру отримав чиновник ОДА

Колишньому заступнику начальника управління Кіровоградської ОДА повідомили про підозру у зловживанні службовим становищем. За версією прокурорів, він причетний до розкрадання 3 мільйонів гривень з бюджету на ремонті дороги у Світловодську. 

Як повідомляє Кіровоградська обласна прокуратура, обласна облдержадміністрація уклала з підрядником договір на капітальний ремонт дороги на вулиці Городоцька у Світловодську. Через невелику кількість часу після завершення ремонту дорога почала руйнуватись.

Представник Кіровоградської ОДА відповідав за замовлення підрядних робіт. Слідство вважає, що він навмисне «не помітив» низьку якість ремонту. Зокрема, як встановили правоохоронці, товщина підсилення дорожньої подушки була суттєво знижена, а частину робіт підрядник взагалі не виконав. Попри невідповідності, чиновник підписав звітні документи та прийняв у підрядника роботи.

Завищення вартості неякісного ремонту обійшлось бюджету у 3 мільйони гривень. Кілька місяців тому у цій справі підозру отримав підрядник.

Читайте також: У Кропивницькому замовили ремонт дороги за понад 6 мільйонів у фірми, пов’язаної з одеським ексдепутатом

Більше публікацій Кіровоградський вимірБільше публікацій Кіровоградський вимір »
Більше публікацій НовиниБільше публікацій Новини »
Більше публікацій Новини правоохоронних органівБільше публікацій Новини правоохоронних органів »

Коментування заборонено.

Антикорупційний вимір