Натисніть "Enter", щоб перейти до вмісту

Антикорупційний огляд Херсонщини: Ремонт на 10,5 мільйонів, підозри колаборантам та невдача з продажем квартири Сальдо

Тиждень, що минув, був доволі насиченим на новини про корупціонерів та про значні витрати коштом бюджету. «Антикорупційний вигляд» розповідає, що на Херсонщині вразило найбільше.

Однією з найбільш обговорюваних новин напевно стала квартира зрадника Володимира Сальдо в Одесі, яку конфіскували у нього в дохід держави (йому ж присудили 15 років ув’язнення), і яка не продалась на аукціоні з першого разу. Чому так сталось і що буде далі, читайте в цій новині.

Колишній заступник Голови Херсонської облради Віталій Булюк отримав чергову підозру – цього разу у пособництві росіянам, бо брав участь у вирішенні долі засуджених у колонії в Херсоні під час окупації. Разом із ним підозри отримали й інші вже відомі херсонські колаборанти. Детально про це ось тут.

Тим часом ремонт у зруйнованій росіянами школі на Херсонщині став одним із найдорожчих за бюджетні кошти на тижні, що минає. Хто ремонтує, скільки це коштує і в якому стані школа, читайте ось тут.

Крім того, «Антикорупційний вимір» повідомляв, що Антимонопольний комітет перевірив 11 закупівель, які проводились для потреб комунальних медичних закладів Херсонщини та Миколаївщини. Аудитори знайшли ознаки змови між учасниками ПП «Сінергія» та ФОП Арташ В.О., й оштрафувала їх на 777 тисяч гривень. Детальніше про виявлену змову читайте тут.  

Спеціалізована прокуратура південного регіону відзвітувала: перед судом постануть троє підозрюваних у корупційній схемі, що розгорнулась у Херсонському районному військкоматі. Серед них — заступник начальника мобілізаційного відділення ТЦК, офіцер військового обліку та цивільна особа. Детальніше про справу можна дізнатися тут

Більше публікацій НовиниБільше публікацій Новини »
Більше публікацій Херсонський вимірБільше публікацій Херсонський вимір »
Більше публікацій Щотижневий огляд новинБільше публікацій Щотижневий огляд новин »

Коментування заборонено.

Антикорупційний вимір