Натисніть "Enter", щоб перейти до вмісту

В Ізмаїлі чиновники віддали депутату від Слуг підряд на майже 24 мільйони

Управління ЖКГ Ізмаїльської міської ради заплатить 23,8 мільйона гривень за поточний ремонт дороги фірмі ТОВ «Евродор» депутата Геворга Авєтісяна.

Про це повідомляє «Антикорупційний вимір» з посиланням на закупівлю.

Управління житлово-комунального господарства Ізмаїльської міської ради уклали черговий договір підряду з депутатською компанією ТОВ «Евродор». За даними аналітичної платформи YouControl, фірма належить подружжю Авєтісян Наталії та Геворгу. Останній є діючим депутатом Ізмаїльської міської ради від партії «Слуга Народу».

Чиновники провели відкриті торги з особливостями. Тобто тендер, який відбувається навіть за участі однієї фірми. Тож конкурентів у «Евродора» не було.

За майже 23,8 мільйона гривень компанія депутата має виконати поточний ремонт дорожнього покриття по Болградському шосе. Йдеться про ділянку від вулиці Осіння до вулиці Залізнична у місті Ізмаїлі. В закупівлі зазначено, що ця ділянка – основний напрямок руху до портових потужностей та перевалочних пунктів. Роботи мають бути завершені до 30 вересня.

Раніше «Антикорупційний вимір» вже розповідав про те, як ТОВ «Евродор» без конкуренції отримав підряд на утримання доріг в Болградському районі, вартістю 224 мільйони гривень.

Читайте також: На Одещині депутат від Слуг Народу заробляє мільйони на наслідках російської агресії

Більше публікацій НовиниБільше публікацій Новини »
Більше публікацій Новини закупівельБільше публікацій Новини закупівель »
Більше публікацій Одеський вимірБільше публікацій Одеський вимір »

Коментування заборонено.

Антикорупційний вимір