Натисніть "Enter", щоб перейти до вмісту

Будівництво амбулаторії зі збитками у 150 тисяч: На Кіровоградщині судитимуть представника технагляду

Перед судом відповідатиме представник технічного нагляду, якого звинувачують у службовій недбалості. Правоохоронці вважають, що він знехтував своїми обов’язками, не перевіривши якість будівництва сільської амбулаторії на Кіровоградщині.

За інформацією Кіровоградської обласної прокуратури, обвинувачений мав контролювати процес будівництва амбулаторії у селі Панчево на Кіровоградщині. Слідство встановило, що він знехтував своїми обов’язками й не перевірив обсяг та якість робіт, які виконувало підрядне підприємство. 

Тож представник технічного нагляду підтвердив неправдиві дані, надані підрядником, й прийняв у нього роботи за договором. Спираючись на це, на рахунок виконавця будівництва чиновники Кіровоградської ОДА, які замовляли роботи з будівництва, перерахували зайвих 150 тисяч гривень з бюджету. 

Справу підрядника, що виконував будівельні роботи, винесли в окреме кримінальне провадження. Його обвинувачують у привласненні бюджетних коштів. Обвинувальний акт щодо нього вже передали до суду. 

Читайте також: Ремонт лікарні в Миколаєві проведе компанія, яка «засвітилась» у розслідуванні діяльності конвертаційного центру

Більше публікацій Кіровоградський вимірБільше публікацій Кіровоградський вимір »
Більше публікацій НовиниБільше публікацій Новини »
Більше публікацій Новини правоохоронних органівБільше публікацій Новини правоохоронних органів »

Коментування заборонено.

Антикорупційний вимір