Натисніть "Enter", щоб перейти до вмісту

Перед судом за розкрадання півмільйона на реконструкції дитсадка у Миколаєві відповідатимуть директор підприємства та інженер

У Миколаєві судитимуть директора підприємства та інженера технічного нагляду. Їх звинувачують у заволодінні понад півмільйона гривень на реконструкції дитячого садка. 

Про це повідомляє Миколаївська обласна прокуратура. У 2021 році Миколаївська міська рада уклала договір з будівельним підприємством. Останнє мало виконати реконструкцію дитсадка з модернізацією утеплення. 

Слідство вважає, що підприємство не завершило зазначені у договорі роботи, а директор натомість склав і підписав акти з неправдивою інформацією про обсяг робіт.

За версією правоохоронців, директору допомагав інженер технічного нагляду, який повинен був перевіряти обсяги та якість робіт, проте, він навмисне проігнорував неякісно виконану реконструкцію садка. 

Таким чином на рахунок підрядного підприємства перевели зайвих 500 тисяч гривень з бюджету Миколаєва, якими незаконно заволодів директор, стверджує прокуратура. Директору повідомили про підозри у заволодінні чужим майном, зловживанні службовим становищем та у службовому підробленні. Інженера технічного нагляду підозрюють у пособництві у заволодінні чужим майном. Обвинувальні акти щодо обох направили до суду. 

Читайте також: На Кіровоградщині з часів Порошенка не можуть відремонтувати школу: знову виділяють гроші

Більше публікацій Миколаївський вимірБільше публікацій Миколаївський вимір »
Більше публікацій НовиниБільше публікацій Новини »
Більше публікацій Новини правоохоронних органівБільше публікацій Новини правоохоронних органів »

Коментування заборонено.

Антикорупційний вимір