Натисніть "Enter", щоб перейти до вмісту

Справа одеської судді Салтан: ВАКС відмовився призначати експертизу

Вищий антикорупційний суд не призначив комплексну технічну та почеркознавчу експертизи у справі судді Київського районного суду міста Одеси Людмили Салтан. Експертизи просила призначити сторона захисту. 

Про це повідомляє видання «Слово і діло».  

Нагадаємо, суддю звинувачують в одержанні 4000 доларів неправомірної вигоди. Видання повідомляє, що ВАКС ухвалив рішення щодо експертиз 5 червня. Захисник судді Салтан просив про експертизи, стверджуючи, що у справі не підтверджено ідентичність підпису одного з фігурантів. Суд в задовільненні клопотання відмовив. 

Раніше «Антикорупційний вимір» розповідав, що на початку жовтня 2023 року на черговому засіданні ВАКС у справі судді Київського райсуду Одеси Людмили Салтан прокурори надали речові докази. Людмилі Салтан 31 березня повідомили про підозру у скоєнні корупційного злочину. Згодом обрали запобіжний захід – заставу у розмірі 2 015 000,00 (два мільйони п`ятнадцять тисяч) гривень.Також «Антикорупційний вимір» повідомляв, що свідок у справі одеської судді міг дати неправдиві свідчення за гроші.

Більше публікацій НовиниБільше публікацій Новини »
Більше публікацій Новини колегБільше публікацій Новини колег »
Більше публікацій Одеський вимірБільше публікацій Одеський вимір »

2 коментарі

Коментування заборонено.

Антикорупційний вимір