Натисніть "Enter", щоб перейти до вмісту

Голову сільради та двох посадовців на Одещині затримали — підозрюють, що за хабар обіцяли бізнесмену землю

У корупції підозрюють двох посадовців управління водних ресурсів й управління міжнародного господарства, а також голову сільської ради у Білгород-Дністровському районі. Слідство вважає, що вони за хабар планували передати підприємцю ділянку землі вздовж траси «Одеса-Рені».

Як повідомляє Одеська обласна прокуратура, двоє посадовців та голова сільради у Білгород-Дністровському отримали 40 тисяч доларів хабаря від підприємця. Натомість йому обіцяли передати у користування державний майновий комплекс та земельну ділянку загальною площею 16 гектарів вздовж траси міжнародного значення «Одеса-Рені».

На цій ділянці бізнесмен хотів влаштувати автостоянку для вантажівок. Майновий комплекс перебуває на балансі управління водних річок. За планом, цей об’єкт мали передати спочатку у власність ОТГ, а після цього — у користування бізнесмену. При цьому підприємець мав отримати землю без аукціону й з першочерговим правом викупу.

Посадовців з управління водних ресурсів та голову сільради затримали після передачі їм хабаря. Усім трьом повідомили про підозри в отримання неправомірної вигоди в особливо великих розмірах. Наразі вирішують питання щодо запобіжного заходу й відсторонення від посад. 

Читайте також:В’язниця з конфіскацією майна: Винесені вироки у справі Ренійського міського голови та ексдепутата ради

Більше публікацій НовиниБільше публікацій Новини »
Більше публікацій Новини правоохоронних органівБільше публікацій Новини правоохоронних органів »
Більше публікацій Одеський вимірБільше публікацій Одеський вимір »

Коментування заборонено.

Антикорупційний вимір