Натисніть "Enter", щоб перейти до вмісту

У Кропивницькому ремонт доріжок на міському цвинтарі виконає депутатська фірма

У Кропивницькому комунальне підприємство «Ритуальна служба» уклало угоду з ТОВ «Арака» вартістю 978 тис. грн щодо облаштування доріжок на цвинтарі. Фірма належить депутату від «Слуги народу». До слова, очільник комунального підприємства балотувався від цієї ж політсили.

Про це повідомляє «Антикорупційний вимір».

Згідно з інформацією в системі Prozorro, до кінця серпня 2024 року фірма має надати послуги з утримання і поточного ремонту дорожнього покриття Далекосхідного кладовища. Зокрема провести ямковий ремонт.

Угоду з ТОВ «Арака» уклали за результатом процедури відкритих торгів з особливостями, яка пришвидшує терміни проведення закупівлі й дозволяє не організовувати конкурентний аукціон. Участь в процедурі взяло лише це підприємство.

За інформацією з аналітичної системи Youcontrol, засновником ТОВ «Арака» є Тігран Хачатрян, депутат Кропивницької міської ради від партії «Слуга народу», очільник спілки вірмен Кіровоградської області.

Підприємство працює з 2014 року, підписало на публічних закупівлях 140 угод на понад 180 млн грн, йдеться в аналітичній системі Clarity-project.

Очільником КП «Ритуальна служба», замовника робіт, є Юрій Вісяников, який у 2020 році балотувався до Кропивницької райради від «Слуги народу».

Читайте також: Як нардепи від Кіровоградщини голосували за законопроєкт про «відкуп корупціонерів»

Більше публікацій Кіровоградський вимірБільше публікацій Кіровоградський вимір »
Більше публікацій НовиниБільше публікацій Новини »
Більше публікацій Новини закупівельБільше публікацій Новини закупівель »

2 коментарі

Коментування заборонено.

Антикорупційний вимір