Натисніть "Enter", щоб перейти до вмісту

Будівництво корпусу ліцею у Визирці подорожчало на 23 мільйони

У листопаді 2023 року Відділ освіти Визирської сільської ради замовив будівництво корпусу ліцею у ТОВ «Анмаксінвест».  Вартість робіт складала майже 46,2 млн грн. Днями зʼявилася ще одна угода, згідно з якою чиновники планують сплатити підряднику додатково 50% від попередньої суми.

Про це редакція «Антикорупційного виміру» дізналася з Prozorro.

За даними системи публічних закупівель 23 липня Відділ освіти, молоді та спорту Визирської сільської ради уклав угоду з ТОВ «Анмаксінвест» з корегування проєкту у Визирському ліцеї на 22,94 млн грн. Йдеться про проведення додаткових робіт з будівництва нового навчального корпусу з підвалом на вулиці Олексія Ставніцера, 53В.

За даними аналітичної платформи YouControl, компанією «Анмаксінвест» володіє і одночасно очолює Микола Тарахтій з Одеси.

Восени минулого року Відділ освіти Визирки вже проводив тендер з будівництва корпусу  для згаданого навчального закладу. За результатами торгів тоді «Анмаксінвест» мав збудувати його за 46,19 млн грн. Однак, ймовірно, цих коштів підряднику не вистачило.

Зауважимо, що тоді колеги з редакції «Наші Гроші» повідомляли про завищення удвічі цін на будівельні матеріали для цього будівництва. Крім того, Держаудитслужба провела моніторинг тендеру та встановила, що тендерна документація була складена не відповідно до вимог закону. Однак порушення були дрібні, тому замовника зобов’язали просто не допускати таких порушень у майбутньому.

Читайте також: «Старлінки» для окупантів подешевшали: хто постачає супутниковий інтернет ворожим військам

Більше публікацій НовиниБільше публікацій Новини »
Більше публікацій Новини закупівельБільше публікацій Новини закупівель »
Більше публікацій Одеський вимірБільше публікацій Одеський вимір »

Коментування заборонено.

Антикорупційний вимір