Натисніть "Enter", щоб перейти до вмісту

Суд зобов’язав правоохоронців відкрити справу за заявою «Антикорупційного виміру»

Слідчий суддя Малиновського районного суду Одеси задовольнив скаргу «Антикорупційного виміру» на бездіяльність слідчих. Правоохоронців зобов’язали відкрити та розслідувати справу щодо ймовірного службового підроблення, вчиненого  керівництвом фірми «Пілон Вест». Відповідна інформація міститься в судовій ухвалі

Заяву до правоохоронних органів «Антикорупційний вимір» подав у зв’язку з тим, що виявив неправдиву інформацію у довідці, наданій на торги фірмою «Пілон Вест». В заяві містились обставини та факти, які могли свідчити про можливі ознаки ст. 366 КК України (службове підроблення) в діях директора ТОВ «ПІЛОН ВЕСТ» Васильєва В.О. 

Нагадаємо, раніше «Антикорупційний вимір» повідомляв, що будинок за адресою пров. Аполона Скальковського, 8 відновлюватиме фірма «Пілон Вест». Ця фірма запропонувала на торгах найвищу ціну, але єдина з усіх учасників змогла усунути невідповідності на вимогу замовника. Володіють і керують фірмою Вячеслав Васильєв та Вячеслав Петков. 

Фірма надала на торги документ, згідно з яким її директор, Вячеслав Васильєв не згадується в Єдиному державного реєстру осіб, які вчинили корупційні або пов’язані з корупцією правопорушення. 

Проте Васильєв Вячеслав Олександрович в реєстрі корупціонерів є. 

І згідно з текстом вироку, особа з таким ПІБ працювала саме у фірмі «Пілон Вест». А до того, як влаштуватися в «Пілон Вест», згідно з документом, Вячеслав Васильєв був головним державним податковим інспектором в ДПІ в Малиновському районі міста Одеси. 

Часу відтоді сплило багато, близько 10 років, і фірма технічно вже має право брати участь в торгах. 

Проте, надання неправдивої інформації в довідці на торги може свідчити про можливі ознаки ст. 366 КК України (службове підроблення). А службове підроблення карається штрафом від двох тисяч до чотирьох тисяч неоподатковуваних мінімумів доходів громадян або обмеженням волі на строк до трьох років, з позбавленням права обіймати певні посади чи займатися певною діяльністю на строк до трьох років.

Читайте також: Відновлення будинку в Одесі: Міська влада проводить закупівлі — люди ремонтуються самотужки (ФОТОРЕПОРТАЖ)

Більше публікацій НовиниБільше публікацій Новини »
Більше публікацій Одеський вимірБільше публікацій Одеський вимір »

2 коментарі

Коментування заборонено.

Антикорупційний вимір