Натисніть "Enter", щоб перейти до вмісту

Ремонт укриття в миколаївській бібліотеці зробить майстриня манікюру

Миколаївська центральна міська бібліотека для дітей без проведення відкритих торгів замовила ремонт підвалу під укриття вартістю 1,4 мільйона бюджетних гривень. Роботи проведе ФОП Усата К.В. Ремонт планують закінчити в листопаді 2024 року.

Про це повідомляє «Антикорупційний вимір» з посиланням на систему електронних закупівель Prozorro.

ФОП Усата К.В. зареєстрували у 2019 році в Миколаєві. Відразу після появи підприємство почало отримувати бюджетні підряди в Миколаївській області. Станом на зараз ФОП уклав угод загальною вартістю 16,1 млн. грн. Тільки цього року сума договорів складає понад 5 мільйонів бюджетних гривень.

При цьому з кваліфікованих працівників Катерина Усата вказує лише чотири особи. 

Варто також зазначити, що 31-річна жителька Миколаєва Катерина Усата, схоже, є дружиною екскандидата в інспектори управління державного архітектурно-будівельного контролю Миколаївської міської ради В’ячеслава Усатого. Він подавався в чиновники у 2017 році, але посаду так і не обійняв.

В’ячеслав і Катерина Усаті. Фото з фейсбуку

У 2023 році В’ячеслав Усатий також зареєстрував ФОП і відразу почав отримувати бюджетні підряди, наразі уклавши угод на загальну суму майже 11 млн. грн. 

На сторінці В’ячеслава Усатого в фейсбуці багато перепостів новин Миколаївської міської ради. Також у 2022 році він опублікував інформацію Катерини Усатої, яка пропонувала приходити до неї на манікюр. Начебто вона працює в центрі Миколаєва. 

Запрошення на манікюр

Нагадаємо, на той час ФОП Усата К.В. уже регулярно отримувала бюджетні підряди. 

Читайте також: Хто наглядає за відновленням Миколаївщини

Більше публікацій Миколаївський вимірБільше публікацій Миколаївський вимір »
Більше публікацій НовиниБільше публікацій Новини »
Більше публікацій Новини закупівельБільше публікацій Новини закупівель »

Один коментар

Коментування заборонено.

Антикорупційний вимір