Натисніть "Enter", щоб перейти до вмісту

Головне про корупцію на Кіровоградщині. Тижневий огляд

«Антикорупційний вимір» підготував огляд новин та публікацій, що виходили протягом минулого тижня.

Розкрадання на армії. До суду передали справу колишнього начальника Кропивницького Квартирно-експлуатаційного відділу.  У лютому 2023 році відділ закуповував деревину для потреб ЗСУ. Слідчі встановили, що договір на постачання уклали з підприємцем, який надавав різні породи дров для опалення в армії за завищеною ціною. Екскерівнику висувають розтрату 2,2 мільйона гривень на закупівлі деревини для ЗСУ. 

Суддівські мантії. Територіальне управління Державної судової адміністрації України в Кіровоградській області 8 серпня уклала з ФОП Людмилою Ковтун угоду про постачання суддівських мантій загальною вартістю 500 тис. 500 грн. Того ж дня з підприємицею підписали додаткову угоду, якою відтермінували дату постачання. Вартість однієї мантії у договорі не вказана. У середньому йдеться про 5500 грн за одиницю.

Брехня в декларації. На Кіровоградщині суд оштрафував Олександра Ковальчука, депутата Онуфріївської селищної ради від «Слуги народу» за подання недостовірної інформації у декларації про доходи. Депутат «забув» внести майно вартістю 1,7 мільйона гривень та отримав штраф у 51 тисячу гривень.Перевірка будівництва фортифікацій. Правоохоронці з Кіровоградщини розслідують справу щодо можливого розкрадання бюджетних коштів. Мова про закупівлі у двох підрядників робіт пов`язаних з будівництвом військових інженерно-технічних і фортифікаційних споруд, фортифікаційного обладнання, оборонних рубежів та з улаштуванням системи невибухових загороджень. Сума угод з двома постачальниками, які фігурують у справі, становить майже 465 мільйонів гривень.

Більше публікацій Кіровоградський вимірБільше публікацій Кіровоградський вимір »
Більше публікацій НовиниБільше публікацій Новини »

Коментування заборонено.

Антикорупційний вимір