Натисніть "Enter", щоб перейти до вмісту

Корупція в Одеському морському виші  — затримали посадовицю за вимагання хабаря

Поліцейські затримали фахівчиню морського вузу в Одесі. За гроші жінка нібито обіцяла абітурієнту місце у виші, а в разі відмови погрожувала стати на заваді вступити до будь-якого морського університету. 

За інформацією поліції Одещини,  в Одеському морському виші фахівчиня відділу доуніверситетської підготовки «торгувала» навчальними місцями. Зокрема за версією слідчих, вона обіцяла чоловіку допомогти зі вступом його знайомого за 1,5 тисячі доларів. 

Ця сума нібито служила гарантом, що приймальна комісія зарахує 22-річного абітурієнта й він зможе безперешкодно вступити до вузу. В іншому випадку, якщо вступник відмовиться платити, посадовиця погрожувала стати на заваді абітурієнту вступити в будь-який морський вуз, як вважають слідчі. 

Фахівчиню доуніверситетської підготовки затримали у службовому кабінеті під час передачі їй грошей та документів майбутнього студента. Посадовиці повідомили про підозру у вимаганні та отриманні хабаря. Наразі правоохоронці встановлюють, скільком студентам фахівчиня «допомогла» зі вступом таким чином.

Співробітницю вишу відсторонять від посади. Їй загрожує до восьми років позбавлення волі.

Фото: Поліція Одещини

Читайте також: Посадовець Одеського морського коледжу за хабар обіцяв поновити призовника на навчання, — поліція

Більше публікацій НовиниБільше публікацій Новини »
Більше публікацій Новини правоохоронних органівБільше публікацій Новини правоохоронних органів »
Більше публікацій Одеський вимірБільше публікацій Одеський вимір »

Коментування заборонено.

Антикорупційний вимір