Натисніть "Enter", щоб перейти до вмісту

Ексчиновник з Кіровоградщини створив ФОП і ремонтує медзаклад на Одещині, працюючи адвокатом

Медичний заклад в Саврані, що на Одещині, заплатить майже 800 тис. грн за ремонт частини даху. Підрядника обрали без використання електронної системи закупівель. Ним став нещодавно зареєстрований ФОП Владислав Медвідь – адвокат, а в минулому люстрований чиновник з Кіровоградщини.

Про це повідомляє «Антикорупційний вимір».

Савранський районний центр первинної медико-санітарної допомоги провів закупівлю робіт з капітального ремонту частини даху амбулаторії загальної практики сімейної медицини на вулиці Соборна, 15 в смт Саврань. 

Ремонт замовили в рамках підготовки до опалювального сезону та заходів з енергозбереження. Вартість робіт за договором склала 799 956 грн. Відкритих торгів не проводили, уклавши угоду з підрядником напряму. Ним виявився ФОП Медвідь Владислав Анатолійович.

З укладеного 25 вересня КНП «Савранський центр ПМСД» договору відомо, що Владислав Медвідь зареєструвався як фізична особа-підприємець за два тижні до участі в закупівлі (12 вересня 2024 року). 

За даними державного реєстру, єдиним видом діяльності підприємця є «Покрівельні роботи». Жодних інших видів діяльності він не вказав при реєстрації. Адресою реєстрації підрядника є місто Гайворон в Кіровоградській області.

Однак в реєстрі Національної асоціації адвокатів України, Владислав Медвідь з 2012 року має свідоцтво на заняття адвокатською діяльністю, видане Кіровоградською обласною кваліфікаційно-дисциплінарною комісією адвокатури. Днями, наприклад, Личаківський районний суд Львова розглядав клопотання прокурорів про арешт майна в корупційній справі, де Медвідь є адвокатом підозрюваного. Тобто його адвокатська діяльність однозначно є актуальною та реальною, на відміну від несподіваного перевтілення в покрівельники.

Крім того, під час місцевих виборів у 2015 та 2020 роках Медвідь Владислав Анатолійович був кандидатом у депутати у Гайворонської районної та міської рад.

Але і це ще не вся історія «новонародженого» ФОПа. В минулому Владислав Медвідь був головою Гайворонської районної державної адміністрації в Кіровоградської області. Щодо його діяльності на цій посаді є чимало згадок на сайті газети Гайворонські вісті.

Редакція «Антикорупційного виміру» з’ясовуватиме, чому медзаклад в Саврані обрав підрядником для ремонту даху людину, яка вочевидь не має досвіду в цій сфері. 

Читайте також: На Кіровоградщині агроліцей замовив обробіток землі у місцевого депутата-аграрія

Більше публікацій Кіровоградський вимірБільше публікацій Кіровоградський вимір »
Більше публікацій НовиниБільше публікацій Новини »
Більше публікацій Новини закупівельБільше публікацій Новини закупівель »
Більше публікацій Одеський вимірБільше публікацій Одеський вимір »

Коментування заборонено.

Антикорупційний вимір