Натисніть "Enter", щоб перейти до вмісту

В Миколаєві хочуть реконструювати водопровід за 8 мільйонів

Миколаївводоканал шукає підрядника, аби за 8,2 мільйона гривень провести реконструкцію мережі водопроводу на вулиці Адмірала Макарова. Відповідний тендер опублікували в системі публічних закупівель Prozorro.

Як повідомляє видання «Центр публічних розслідувань», комунальне підприємство «Миколаївводоканал» оголосив тендер на реконструкцію мережі водопроводу. Йдеться про ділянку в місті на вулиці Адмірала Макарова, від Соборної до Наваринської. На роботи запланували витратити 8,2 мільйона гривень. 

Наразі триває подання пропозицій від підрядників, аукціон проведуть 15 жовтня. Крім ремонтних робіт підрядник має викорчувати близько 30 пнів та видалити понад 15 сухостійних дерев. 

Переможець має внести забезпечення виконання договору, розмір якого має складати 3% від вартості угоди. Виконавцю робіт відразу заплатять 50% від суми договору, й після виконання всіх робіт переведуть іншу половину суми. Реконструкція має завершитись до 31 липня 2025 року. 

Щодо умов участі в тендері, від підрядника вимагається досвід виконання аналогічних робіт, який буде затверджений документально. Також необхідна матеріально-технічна база й підтвердження наявності кваліфікованих працівників. Крім цього, для участі у аукціоні треба подати фінансову звітність за 2023 рік, де розмір доходу повинен становити не менше ніж 50% від очікуваної вартості угоди.

Раніше «Антикорупційний вимір» повідомляв, що Департамент містобудування, архітектури, капітального будівництва та супроводження проєктів розвитку Миколаївської ОДА у вересні 2023 року за результатами тендерів уклав вісім угод на реконструкцію водогону в Миколаєві загальною вартістю 836 мільйонів гривень. Закупівлі ще на 209 млн оскаржувались в АМКУ.

Читайте також: КП «Миколаївводоканал» підкинув додаткових 1,5 мільйона з бюджету на реконструкцію колектора

Більше публікацій Миколаївський вимірБільше публікацій Миколаївський вимір »
Більше публікацій Новини колегБільше публікацій Новини колег »

Коментування заборонено.

Антикорупційний вимір