Натисніть "Enter", щоб перейти до вмісту

Одеських посадовців підозрюють в корупції під час ремонту будівлі, засекреченої через загрозу нацбезпеці 

Київський районний суд в місті Одесі надав поліції тимчасовий доступ до речей та документів у провадженні, яке стосується можливої розтрати та привласнення бюджетних коштів під час ремонту та реставрації будівлі. Закупівлю провели без використання електронної системи. Цікаво, що назву, предмет та текст договору не було опубліковано в системі електронних закупівель з причин загрози національній безпеці.

Про це повідомляє «Антикорупційний вимір», посилаючись на дані судової ухвали. Правоохоронці вважають, що гроші могли розтратити чи привласнити вписавши неправдиві відомості щодо вартості та обсягів робіт під час реконструкції та ремонту комунальної установи. Знаходиться будівля установи в Одесі. 

Як сказано в судовій ухвалі, очікувана вартість закупівлі була значно завищена. Договір уклали наприкінці минулого року, а потім до нього уклали ще 6 додаткових угод, якими змінювали строки виконання та вартість. 

На думку слідчих підрядник діяв спільно з посадовими особами з метою привласнення бюджетних коштів. Суд доступ до речей та документів, які можуть бути доказами у справі, надав.

Читайте також: В Одесі фірмі з російським «шлейфом» заплатять майже 2 мільйони за ремонт в крематорії

Більше публікацій НовиниБільше публікацій Новини »
Більше публікацій Одеський вимірБільше публікацій Одеський вимір »

Коментування заборонено.

Антикорупційний вимір