Натисніть "Enter", щоб перейти до вмісту

В Одесі родичка депутата від ОПЗЖ заробить на благоустрої вулиці

В Одесі чиновники без використання електронної системи замовили з благоустрій території на вул. Евлії Челебі (колишня Онезька). Підряд, вартістю майже мільйон гривень, без конкуренції віддали фірмі родички депутата Одеської міської ради, який до заборони проросійських партій був в складі ОПЗЖ.

Про це повідомляє «Антикорупційний вимір»

Департамент міського господарства Одеської міської ради 14 жовтня напряму уклав угоду з капітального ремонту елементів благоустрою в районі житлового будинку на вул. Евлії Челебі (Онезька), 52. Роботи обійдуться бюджету міста в 975 774,86 грн.

Підряд віддали ТОВ «Карлайт», яка зареєстрована у 2011 році в Одесі на вулиці Інглезі, 1-Б. Директором в цій фірмі працює Михайло Продан. Власницею значиться родичка депутата Одеської міської ради Олексія Єремиці – Тамара Єремиця.

Раніше «Антикорупційний вимір» неодноразово писав про цю фірму. Зокрема, компанія разом з низкою ФОПів, повʼязаних із депутатом, фігурує у справі про привласнення коштів. До того ж серед згаданих підприємців, афілійованих з Єремицею, є бізнес-партнер колишнього викладача Одеського національного університету імені Мечникова Олександра Пригаріна, який втік до москви.

Читайте також: ВАКС відмовився призначати експертизу у справі 40-мільйонного хабаря одеського депутата

Більше публікацій НовиниБільше публікацій Новини »
Більше публікацій Новини закупівельБільше публікацій Новини закупівель »
Більше публікацій Одеський вимірБільше публікацій Одеський вимір »

Коментування заборонено.

Антикорупційний вимір