Натисніть "Enter", щоб перейти до вмісту

В Одеській обласній раді гадки не мають для кого купили сувенірів майже на 100 тисяч гривень

Одеська обласна рада відповіла на запит “Антикорупційного виміру” стосовно закупівлі сувенірної продукції для протокольних заходів. Виявилося, що чиновники не знають скільки буде протокольних заходів і кому вони даруватимуть придбані картини. А ціну в закупівлі вказали вдвічі меншу від суми договору тому, що половину картин оформили як послуги зі створення мистецьких творів. 

Нагадаємо, раніше ми повідомляли про те, що облрада придбала картини з металу для того, аби дарувати їх на протокольних заходах. 

Чиновники стверджують, що протягом восьми місяців повномасштабної війни до Одеської області прибувало багато міжнародних партнерів. Тому для протокольних заходів вирішили придбати картини з металу, причому половину оформити, як вироби з дроту, а іншу провести під виглядом послуг зі створення та інтерпретування мистецьких і літературних творів. Як чиновники визначили, що половина картин є товаром, а інша являє собою послуги, не пояснюється. 

Передбачити кількість протокольних заходів у довгостроковій перспективі для чиновників, за їхніми словами, не можливо. Як і те, хто братиме в них участь. Тож як визначали кількість необхідних для дарування картин невідомо. 

Більше публікацій НовиниБільше публікацій Новини »

Коментування заборонено.

Антикорупційний вимір