Натисніть "Enter", щоб перейти до вмісту

Прокуратура проти депутатської матері: Апеляційний суд став на бік правоохоронців

Прокуратура виграла апеляцію у справі про будівництво на Лідерсівському бульварі. Роботи буде зупинено. 

Як повідомили в пресслужбі Одеської обласної прокуратури, судом апеляційної інстанції задоволено заяву про забезпечення позову прокурора про припинення права на виконання будівельних робіт щодо зведення готелю з центром обслуговування туристів та спортивним клубом, пунктом надання першої медичної допомоги і реабілітаційним центром (ЖК «Лідерсівський») по Лідерсівському бульвару, 7, 9 в Одесі.

Нагадаємо, раніше ми повідомляли, що Господарський суд Одеської області відхилив позов прокуратури Одеської області щодо визнання незаконними та скасування містобудівних умов для будівництва житлового комплексу «Лідерсівський». Серед засновників фірми, яка була одним з відповідачів у справі, Раїса Кісловська — мати депутата Одеської міської ради Андрія Кісловського. 

Наразі за результатом розгляду заяви, суд погодився з доводами прокурора та дійшов висновку про наявність достатніх підстав для зупинення дії дозволу на виконання будівельних робіт. Крім того, суд заборони здійснення за вищевказаною адресою будівельних робіт ТОВ «ОДЕСАБУД», ТОВ «СПОРТ-СЕРВІС», ТОВ «ЛІДЕР-ПАРК» та будь-яким іншим юридичним або фізичним особам, до набрання законної сили судовим рішенням за позовом прокурора.

Читайте також: На Одещині поліція розслідує продаж скандальній фірмі чергової ділянки біля моря

Більше публікацій НовиниБільше публікацій Новини »
Більше публікацій Новини правоохоронних органівБільше публікацій Новини правоохоронних органів »

Коментування заборонено.

Антикорупційний вимір