Натисніть "Enter", щоб перейти до вмісту

САП: Ексзаступника одеського мера заочно заарештували

Михайла Кучука заочно заарештував Вищій антикорупційний суд. Про обрання такого запобіжного заходу для колишнього заступника одеського міського голови повідомила пресслужба Спеціальної антикорупційної прокуратури. 

Рішення слідчій суддя ВАКСу ухвалив вчора, 21 лютого. Нагадаємо, Михайлу Кучуку інкримінують ч. 3 ст. 255, ч. 4 ст. 368 КК України. За версією слідства він один з учасників злочинної організації, яка тримала на контролі посадовців Одеської міської ради, бюджетні витрати міста, діяльність місцевих комунальних підприємств та вчиняла інші корупційні злочини. 

Зазначається, що після затримання пана Кучука та доставки до місця проведення досудового розслідування слідчий суддя вирішить питання про застосування цього запобіжного заходу. 

Більше про ролі чиновників мерії у ймовірній злочинній організації читайте в нашому матеріалі. Раніше у межах справи Кауфмана-Грановського суд відправив до СІЗО екснардепа і довірену особу ймовірних засновників злочинної організації. Також ми повідомляли, що Кауфмана взяли під варту, а ймовірні корумповані чиновники залишалися без підозр. Борис Кауфман та Олександр Грановський отримали підозри у створенні злочинної організації та підкупі посадовців мерії. До цього НАБУ та САП рапортували про викриття нової організованої злочинної організації, яка повністю контролює життя міста.

Більше публікацій Новини правоохоронних органівБільше публікацій Новини правоохоронних органів »

Коментування заборонено.

Антикорупційний вимір