Натисніть "Enter", щоб перейти до вмісту

Харчування для військових частин Миколаївщини та Херсонщини: Міноборони розірвало останній договір, пов’язаний з Гринкевичами

Міністерство оборони України розірвало останній договір з компанією, пов’язаною з львівським бізнесменом Ігорем Гринкевичем, якого викрили на корупції. Останній контракт стосувався постачання харчування військовим частинам Миколаївської та Херсонської областей. 

Про це повідомляють журналісти «Nikcenter». «Трейд лайнс рітейл» – остання пов’язана з Ігорем Гринкевичем компанія, з якою у Міноборони залишився контракт. Він діяв з 1-го січня по 1 квітня. Це була угода на постачання харчування військовим у Миколаївській та Херсонській областях. В Міноборони стверджують, що угоду минулого року уклали за результатами тендеру, проведеного на Прозоро, тобто до того, як стало відомо про арешти та затримання. 

Йдеться про закупівлю продуктів харчування, очікувана вартість якої становила майже 619,2 мільйона гривень. Рішення про розірвання цього контракту в Міноборони прийняли 17 січня. Компанія вже отримала документи щодо розірвання договору. Причиною вказали неможливість забезпечити поставки продуктів.

Раніше «Антикорупційний вимір» повідомляв, що Компанія, афілійована з Ігорем Гринкевичем, продовжує постачати продукти військовим на Херсонщині, Миколаївщині та Одещині

В системі електронних закупівель Prozorro оголосили новий тендер про постачання харчування Збройним Силам. В Міністерстві оборони зазначили, що мають намір звернутися до правоохоронних органів з заявою про визнання її потерпілою стороною.

Нагадаємо, вранці 22 січня Державне бюро розслідувань затримало в Одесі Романа Гринкевича – сина львівського бізнесмена Ігоря Гринкевича. Їх разом з батьком підозрюють у закупівлі неякісного військового одягу для ЗСУ. 

Читайте також: Міноборони підписало контракт на харчування військових Одещини за 666 мільйонів

Більше публікацій Миколаївський вимірБільше публікацій Миколаївський вимір »
Більше публікацій Херсонський вимірБільше публікацій Херсонський вимір »

Коментування заборонено.

Антикорупційний вимір