Натисніть "Enter", щоб перейти до вмісту

Антикорупційний огляд новин Херсонщини: що цікавого на межі січня і лютого 

Кінець січня і початок лютого на Херсонщині були цікавими щодо корупційних новин, а також новин, пов’язаних зі справами про державну зраду. 

Так, колишня депутатка Херсонської міської ради Оксана Пастух подала декларацію за 2023 рік. Серед іншого вона задекларувала кошти, які позичила іншому депутату — Іллі Карамалікову. А він навряд чи поверне борг, адже перебуває нині в СІЗО за підозрою у державній зраді. У разі доведення вини, йому загрожує окрім ув’язнення, конфіскація майна. Позичила пані Пастух доволі велику суму – 1,3 мільйона гривень. Більше читайте ось тут.

Кошти від арештованих активів зрадників стали надходити до бюджету. Одним із тих, чиї гроші тепер працюватимуть на відновлення України, став херсонський зрадник Володимир Сальдо. Більше про те, як гроші багаторічного колаборанта працюватимуть на Украіну, читайте тут

Служба безпеки України повідомила заочну підозру у колабораційній діяльності ексначальнику служби охорони філії Адміністрації морських портів. Йдеться про Олександра Чегодаєва. Більше ось тут

Також минулого тижня підозру оголосили очільниці окупаційного «міністерства спорту» на Херсонщині Ельвірі Вітренко. За матеріалами СБУ підозру у колабораційній діяльності отримала проголошена представниками окупаційної влади так звана «министр спорта Херсонской области». 

Більше публікацій Херсонський вимірБільше публікацій Херсонський вимір »

Коментування заборонено.

Антикорупційний вимір