Натисніть "Enter", щоб перейти до вмісту

Антикорупційний огляд Кіровоградщини: Pit Bull для санаторію, Стратегія Кропивницького, корупція у ВЛК

Протягом останнього тижні березня «Антикорупційний вимір» моніторив закупівлі в Кіровоградській області та відстежував корупційні скандали. Пропонуємо стислий огляд публікацій.

Енергетики для лікарні-санаторію. Знам’янська обласна бальнеологічна лікарня, яка спеціалізується на лікуванні у тому числі шлунково-кишкового тракту закупилася напоями. Окрім мінералки, холодного чаю, солодкої газованої води медзаклад придбав понад тисячу банок енергетиків. Загальна вартість угоди становить понад 200 тисяч гривень.

700 тисяч на Стратегію Кропивницького. Міськрада Кропивницького планує витратити 700 тисяч гривень на аналітичне дослідження щодо стратегії розвитку громади. ФОП-переможець раніше презентував подібні стратегії в інших містах, але як представник центру «Бізнес Девелопмент Груп». Власне, у ТОВ з такою назвою підприємець є директором, а засновник фірми – відомий в Україні бодібілдер.

Корупція у ВЛК. Нагадуємо про справу лікарки Голованівської райлікарні, яка входила до місцевої ВЛК. За гроші жінка обіцяла ухилянту вплинути на колег з комісії, аби ті видали «білий квиток». Поки триває слідство суд дозволив жінці перебувати під нічним домашнім арештом та дозволив повернутися на роботу в лікарню. Щоправда, з ВЛК її звільнили.

Розкрадання на ремонті доріг. Керівник та співробітник «Агентства місцевих доріг» постануть перед судом. Як каже слідство, посадовці підписали акти виконаних робіт щодо ремонту дороги у Новомиргороді. Проте після перевірки ремонту виявилося, що обсяг робіт завищений. Аби «замести сліди» посадовці буцімто уклали додаткові угоди.

Більше публікацій Кіровоградський вимірБільше публікацій Кіровоградський вимір »
Більше публікацій НовиниБільше публікацій Новини »

Коментування заборонено.

Антикорупційний вимір