Натисніть "Enter", щоб перейти до вмісту

На Кіровоградщині судитимуть чиновника, через якого область втратила 300 тисяч

На Кіровоградщині правоохоронці завершили розслідування щодо заступника директора департамента Кіровоградської ОДА. Його обвинувачують у зловживанні службовим становищем, через яке бюджет області втратив 300 тисяч гривень на ремонті укриття. 

Про це повідомляє прокуратура Кіровоградщини. Приватна фірма виконувала підрядні роботи з ремонту підвалу на замовлення департаменту капітального будівництва Кіровоградської ОДА. Підвал надалі мав слугувати укриттям для вихованців «Кіровоградського обласного центру дитячої та юнацької творчості».

Слідчі вважають, що заступник директора департаменту, який відповідав за цю закупівлю, допустив розтрату бюджету. Зокрема він нібито діяв у інтересах підрядника, коли підписував акти виконаних робіт. У актах виконавець робіт вказав неправдиву інформацію про вартість та обсяги робіт, вважають слідчі. Через це бюджету області на рахунок підрядника перевели зайвих 300 тисяч гривень. Щодо директора цієї фірми справу наразі розглядають у суді за обвинуваченням у розкраданні коштів.

А заступнику директора департамента Кіровоградської ОДА повідомили про підозру у зловживанні службовим становищем, й теж його справу вже відправили на розгляд суду. 

Читайте також:Одеські чиновники додадуть 22 мільйони на ремонт укриття своєму улюбленцю — фігуранту кримінального провадження

Більше публікацій Кіровоградський вимірБільше публікацій Кіровоградський вимір »
Більше публікацій Кропивницький вимірБільше публікацій Кропивницький вимір »
Більше публікацій НовиниБільше публікацій Новини »
Більше публікацій Новини правоохоронних органівБільше публікацій Новини правоохоронних органів »

Коментування заборонено.

Антикорупційний вимір