Натисніть "Enter", щоб перейти до вмісту

Одеський віцемер звільняється з посади – де саме він «уникає зустрічі» з правоохоронцями невідомо

Перший заступник Одеського міського голови Михайло Кучук написав заяву про звільнення з посади, повідомляє, посилаючись на власні джерела в мерії, видання «Інтент».  

Одеська міська рада поки що не оприлюднила розпорядження про звільнення посадовця. З якого часу Михайло Кучук не обіймає посаду та не виконує своїх обов’язків невідомо. Коли троє заступників одеського міського голови Геннадія Труханова отримали підозри у межах кримінальної справи про створення злочинної організації, що контролювала економічне життя міста, в НАБУ розповіли, що Михайло Кучук отримав підозру заочно. Він, з великою ймовірністю, залишив територію України.

Як випливає з судових документів, роль Михайла Кучука, першого заступника міського голови Одеси, у злочинній організації полягала у зловживанні ним своїм службовим становищем на користь заздалегідь визначених злочинною організацією суб`єктів господарської діяльності, які виявили намір здійснювати будівництво на земельних ділянках міста Одеси або вже зводять житлові будинки та досягають домовленостей із злочинною організацією щодо передачі неправомірної вигоди за прийняття Одеською міською радою рішень про надання земельних ділянок у користування і дозвільних документів на будівництво. 
Більше про ролі чиновників мерії у ймовірній злочинній організації читайте в нашому матеріалі. У межах справи Кауфмана-Грановського суд відправив до СІЗО екснардепа і довірену особу ймовірних засновників злочинної організації. Раніше ми повідомляли, що Кауфмана взяли під варту, а ймовірні корумповані чиновники залишалися без підозр. Борис Кауфман та Олександр Грановський отримали підозри у створенні злочинної організації та підкупі посадовців мерії. До цього НАБУ та САП рапортували про викриття нової організованої злочинної організації, яка повністю контролює життя міста.

Більше публікацій Новини колегБільше публікацій Новини колег »

2 коментарі

  1. […] Одеський віцемер звільняється з посади – де саме він «…Перший заступник Одеського міського голови Михайло Кучук написав заяву про звільнення з посади, повідомляє, посилаючись на власні джерела в мерії, видання «Інтент».   Одеська міська рада… […]

Коментування заборонено.

Антикорупційний вимір