Натисніть "Enter", щоб перейти до вмісту

В одеській міськраді визначилися, хто виконуватиме обов’язки звільненого віцемера Кучука

Мер Одеси Геннадій Труханов підписав розпорядження, яким перерозподілив обов’язки поміж своїх заступників. Необхідність у перерозподілі обов’язків виникла через звільнення першого заступника Михайла Кучука. 

Розпорядження мера опубліковане на офіційному сайті міськради. Відповідно до тексту документа, замість Кучука координувати діяльність низки департаментів та управлінь тепер буде Олександр Філатов. 

Нагадаємо, Олександр Філатов також виконує обов’язки директора Департаменту земельних ресурсів Одеської міської ради і є тимчасово виконуючим обов’язки заступника мера. Розпорядження про звільнення з посади першого заступника Одеського міського голови Михайла Кучука Геннадій Труханов підписав 9 січня

Михайло Кучук звільнився за власним бажанням після того, як стало відомо про нову справу Національного антикорупційного бюро України. В ній віцемер фігурує в якості підозрюваного разом з двома іншими заступниками Труханова. При цьому Кучук був єдиним, кому детективи НАБУ не змогли вручити підозру особисто, бо він перебував за кордоном.
Більше про ролі чиновників мерії у ймовірній злочинній організації читайте в нашому матеріалі. У межах справи Кауфмана-Грановського суд відправив до СІЗО екснардепа і довірену особу ймовірних засновників злочинної організації. Раніше ми повідомляли, що Кауфмана взяли під варту, а ймовірні корумповані чиновники залишалися без підозр. Борис Кауфман та Олександр Грановський отримали підозри у створенні злочинної організації та підкупі посадовців мерії. До цього НАБУ та САП рапортували про викриття нової організованої злочинної організації, яка повністю контролює життя міста.

Коментування заборонено.

Антикорупційний вимір